Afdrukken

Welkom op de website van Christelijk Jongerencentrum De Pomp in Almkerk!
In dit gezellige centrum valt altijd wel iets te beleven! Of je nou een avondje wilt relaxen, lekker gamen, slap oh-en, een serieuze boom op wilt zetten of een spelletje tegen elkaar wilt spelen; je bent welkom! Vanuit een overtuigd christelijke visie wil De Pomp een alternatief zijn voor jongeren van 12 tot 23 jaar om uit te gaan. Een plek waar iedereen, ja echt iedereen, zich thuis mag en kan voelen! Heb je een vraag of opmerking? Mail deze dan!maandposter sept oktZaterdag 21 september
Summerparty

Op zaterdag 21 september wordt het heet in De Pomp. Op het scheiden van de zomer nemen we het er nog een keertje van en gaan we er een heuse SummerParty van maken. Hoe we dat in gaan vullen? Daar heb jij natuurlijk als bezoeker de grootste bijdrage aan, want zonder jou wordt het per definitie niets en je mag je favoriete zomermuziek meenemen (we houden het wel netjes, natuurlijk) je verzint je eigen zomercocktail (verdikkeme: alweer zonder alcohol) en de zandzakken worden leeggeschud. Wat wil je nog meer? Nou, zorgen dat je erbij bent, natuurlijk!

 

game en spelZaterdag 28 september 
Spel & Game

 

Zaterdag 5 oktober
Lasergame

 Meewerken?
Wil je op een hele praktische manier meehelpen om al die plannen en avonden mede vorm te geven? Stuur ons even een mailtje. Er is voor iedereen een taak te vinden want we komen best wel handen te kort om alles goed te doen. Als jij dus De Pomp wel ziet zitten en je vraagt je af of we jou kunnen gebruiken, dan geven we hier het antwoord: Ja, je bent welkom!


 

Vul uw e-mail adres in om de Pompmail te ontvangen: