Zwengel mrtapr2020In deze Zwengel:

 • Van de eindredacteur
  Op dit moment van schrijven kun je geen nieuwsberichten lezen, luisteren of bekijken zonder ernstig kijkende gezichten of bezorgde stemmen te beluisteren die het hebben over... het Corona-virus. Ook ons eigen land is inmiddels niet meer een witte stip op de kaart als het gaat om de besmette gebieden..
  Lees meer in de Zwengel
 • Storm
  Afgelopen zondag gingen we op de fiets naar de kerk. Dat lijkt een goed en gezond idee, beetje jammer dat storm Dennis wat roet in het eten gooide. Het waaide zo verschrikkelijk hard dat het onmogelijk was om sommige stukken te fietsen zonder in het weiland of in de sloot te belanden. We hebben regelmatig van onze fiets af moeten stappen om te voorkomen dat we naast de weg terecht zouden komen.
  Lees meer in de Zwengel
 • Van het bestuur
  Beste vrienden, Soms gebeurt er zoveel dat je niet meer weet waar je moet beginnen met vertellen. In De Pomp is dat trouwens bijna altijd zo. Aan de andere kant moet je soms ook voorzichtig zijn in je enthousiasme omdat dat enthousiasme mens ook kan afschrikken. Ik vind dat zelf een lastige les die bij mij maar niet wil ‘landen’.
  Lees meer in de Zwengel
 • Topdag
  Op 13 juni organiseert Youth for Christ Nederland (onze ‘moeder’-organisatie) een TOP-dag. Zoals je hiernaast kunt lezen staat TOP voor Toerusting, Ontmoeting en Pizza (of Patat of iets anders wat eetbaar is met een P).
  Lees meer in de Zwengel
 • De schepping is zo gek nog niet...
  Op zaterdag 1 februari kwam Gert-Jan van Heugten naar een goed gevulde Pomp om de aanwezigen te vertellen dat het Scheppingsverhaal ‘nog zo gek niet is’. Sterker nog: goed be-argumenteerd nam hij ons mee op zijn eigen wetenschappelijke ontdekkingsreis op zoek naar de waarheid. Aan sprookjes heb je immers niet zo veel.
  Lees meer in de Zwengel
 • Flessenactie 2020
  Ook dit jaar wordt er weer een flessenactie gehouden in De Pomp. Verschillende teams proberen zoveel mogelijk flessen in te zamelen om deze te doneren. En ook dit jaar gaat het er hard aan toe. Er komen al verschillende berichten uit de buurt van mensen die beroofd zijn van hun flessen door de verschillende teams. Hierdoor lag er binnen een week al een flinke stapel flessen in de garderobe.
  Lees meer in de Zwengel
 • Pompje aan het woord
  Als je denkt, dat ik een saai leven heb, dan zit je er naast! Ten eerste ben ik nu versierd. Ik had al een stropdas, maar daar is een medaille bijgekomen (dankuwel, al weet ik nog niet waarvoor) een strik en een kerstcorsage. Ik word nog eens ijdel. Tja, dat heb je als er al een heus portret is gemaakt. Dat betekent, dat je belangrijk bent.
  Lees meer in de Zwengel
 • Even voorstellen
  Als laatste aanwinst voor het bestuur is het nu de hoogste tijd om iets te schrijven in de Zwengel.
  Lees meer in de Zwengel
 • Nerf Games
  Elk jaar zijn de Nerf-games weer een garantie voor lol en plezier (is er een verschil?).
  Lees meer in de Zwengel
 • Cocktailparty Part III
  Voor het derde jaar op rij en nog in hetzelfde weekend ook: de Cocktailparty 0.0
  Lees meer in de Zwengel